7 stvari koje muškarci vole kod žena

Muškarci zapažaju neke neverovatne stvari kod žena koje im se dopadaju. Zanimljive su im dok naručuju piće u baru, kad se provlače kroz gužvu ili se bore sa konkurencijom... Pročitajte šta su još kolumnisti internet magazina „Lemondrop“ otkrili o tome šta je muškarcima privlačno.

NEOBAVEZNI DODIR
Kada priča, objašnjava, citira prodavačicu koja joj je vratila manji kusur i pri tome ga nesmotreno i nehajno dodirne po kolenu, ramenu, butini... muškarac je već „pao“. Nešto je potpuno božanstveno u vezi tih slučajnih pokreta koje žene najčešće čine kada u žaru razgovora objašnjavaju nešto.

PORUČIVANJE PIĆA
Kada ona stane pored šanka i naruči koktel ili neko drugo piće – muškarac je već oduševljen. Još ako časti „turu pića“, simpatije su zagarantovane.

SNALAŽENJE U GUŽVI
Kada se momku dopada devojka, ona će dobiti dodatni plus ako se dobro snalazi u nepoznatom okruženju, novom društvu.
Poželjno je da nije previše stidljiva, povučena, nezainteresovana za razgovore, ali ne bi trebalo ni da odmah skreće pažnju na sebe tako što će vikati i voditi glavnu reč.

MIRIS
Svaka žena ima specifičan miris kože, a većina i bez raznih parfema miriše na kupke i šampone koje koristi. Muškarcima se to veoma dopada!

BRITKA PAMET
Žena je najdopadljivija ako je istovremeno slatka, pametna i opasna. Njen mozak koji radi „kao sat“ ostavlja muškarce bez daha.

LAKTOVI
Ženski laktovi su (verovali ili ne) muškarcima smešni i simpatični. Oni su, za razliku od muških, mnogo manji i zato su im veoma zanimljiv deo ženskog tela.

GLOMAZNE TORBE
Neki ih ne odobravaju, ili ih jednostavno ne smatraju modernim, ali mnogi muškarci vole da vide ženu sa ogromnom torbom u kojoj se nalazi sve i svašta. Slika žene koja tumara po džepovima, vadi fotoaparat i kišobran dok ne nađe karmin, šarmanta je i simpatična. Sve to ostavlja utisak pomalo smotane dame kojoj je potrebna pomoć džentlmena.

Нема коментара:

Постави коментар