Internet muvanje

Znamo da sedite ispred ekrana po ceo dan i nadate se da će se pojaviti princ na belom konju koji je slučajno vaš skype kontakt pobrkao sa sestrom koju nije video 10 godina. Da i to se dešava, ali se češće dešava da na netu naletite na egomanijake, perverznjake i druge loše momke. Stručnjaci su zato napravili pet tipova muškaraca koje treba izbegavati.
1. Torzo tip - pokazuje fotografije na kojima mu se lice skoro ni ne vidi, dok sa pokazivanjem tela nema frku. Stručnjaci kažu da je ovaj muškarac verovatno oženjen ili zauzet i da se boji da bi neko mogao daotkrije njegove fotografije na Internetu. Verovatno želi samo seks bez romantike.
2. Kliše tip - ponavlja rečenice poput - želim te, zamišljam duge šetnje po plaži, želeo bih da zajedno dočekamo zalazak sunca - i prilagođava se svim vašim željama. Verovatno se radi o očajniku koji pokušava na bilo koji način da ostvari susret sa ženom, što mu do sada baš i nije išlo.
3. Bombaš - muškarac koji traži bilo kakvu ženu na Internetu. Prepoznaćete ga po tome što koristi izraze bliskosti - draga moja, danas sam tvoj... To znači da ovaj tip bombarduje sve žene na koje naleti na netu.
4. Poslovni tip - se ne odvaja od kompjutera i stalno priča o financijama i poslu. Njemu su posao i lični ego na prvom mestu i verovatno ne može da ostvari normalan kontakt sa ženom.
5. Sitničar - je onaj muškarac koji traži ženu od 18 do 23 godina sa crnom kosom i velikim grudima. Radi se o ludaku sa čudnim seksualnim maštarijama, što nikako nije poželjno.

Нема коментара:

Постави коментар