Jesu li stvarno samo velike grudi seksi?

U našem je društvu još uvek vrlo prisutna opsednutost velikim grudima. Muškarcima je drago ako njihove partnerke imaju velike grudi, a žene su nesrećne ako im majka priroda nije poklonila dovoljno veliki sadržaj kojim bi ispunile njihov grudnjak.

Sve više silikona

Ne bismo se nimalo prevarili ako bismo poslednjih tridesetak godina nazvali godinama silikona. Silikoni su trend. Kako kod glumica tako i kod običnih smrtnica. Plastični hirurzi trljaju ruke i pune džepove, pa i kod nas, gde ćete za povećavanje opsega grudnog koša, posebno njegovog prednjeg dela izbrojiti i do 3000 evra. Obične grudi više nisu dovoljne. Sada treba imati svemirske. Barem peticu, ako ne i više od nje. Žene su doslovno poblesavile. Sve bi htele da izgledaju kao Pamela Anderson, sve bi želele neprirodno velike grudi. To više nisu grudi, to su sisurine. Veliki baloni, s kojima bi mogle i poleteti. Nesrećne postaju već kao tinejdžerke. I one bi želele da imaju veće grudi, kako bi bile privlačne svojim suučenicima. Jer naravno, ona suučenica koja ima najveće grudi privlači najviše pažnje svoje okoline. Posebno ako obuče tesno pripijenu majicu ili duboki dekolte.
Devojke su svesne toga da su njihove grudi oružje, pa ih marljivo koriste pri osvajanju muškaraca. Da, tako je to bilo nekada, a danas je potpuno drugačije. Danas prirodne grudi više nisu dovoljne, danas treba imati silikonske umetnički oblikovane. Možda čak takve kakve je imala Lolo Ferrari, pokojna porno zvezda, koja se jedne večeri ugušila ispod svojih silikona. Ako nemaju dovoljno velike grudi današnje su žene vrlo nesrećne, pa zbog toga sve više njih posećuje plastične hirurge, kako bi im ovi ispunili snove. S malim se sisama ne osećaju dovoljno samouvereno. Nedovoljno fatalno. Žive u strahu da se neće dovoljno dopasti svom muškarcu. Uvereni smo da nećete pronaći veselu ženu koja ima malene grudi. Iako će tvrditi kako joj se to dopada, jer velike bi joj grudi smetale, verovatno će duboko u sebi biti nesrećna i zavideće će onima kojima je priroda poklonila bogat sadržaj unutar njihovih grudnjaka.

Ako želiš uspeti, moraš imati velike grudi

Velike su grudi uslov za uspeh u svetu zabave i glamura. Posebno ako vam nedostaje talenta. S velikim su grudima širom otvorena vrata u svet slavnih. I zbog toga je među slavnima tako mnogo silikona. Zapravo, među njima gotovo da nećete pronaći ženu s prirodnim grudima. I kod nas je tako. I kod nas poznate devojke imaju mnogo ovakvih ili onakvih ulepšavajućih prepravaka grudi. To je posebno vidljivo kod pevačica i Playboyevih miljenica, kod kojih povećavanje grudi može biti deo ugovora ili polovina honorara.
Ako devojka grudi poveća javno, dakle uživo, preko televizije, tada je zahvat bitno jeftiniji jer se radi o reklami. Za reklamu hirurga koji je to napravio. Tako će umesto 3.000 evra zahvat koštati samo 1.000 evra. Popust zavisi od toga koliko je žena poznata i koliki interes u tome vidi izvođač radova. Građevinskih!

Pronađite dobrog plastičnog hirurga.

Problem operacija je u površnosti lekara, zbog čega je pametno izbrojati malo više novca i otići profesionalcu. Na taj ćete način izbeći ožiljke i neujednačenu veličinu leve i desne dojke. A ni silikonski vam usadci neće slobodno skakutati nakon malo razuzdanije noći. Poslednjih je godina takva operacija potpuno rutinska, ali ako je obavite kod šarlatana, posledice mogu biti vrlo primetne.
Ako se sve odvija prema planu, povećane grudi izgledaju odlično, ali usprkos tome žena mora, nekoliko meseci nakon izvršenog zahvata, paziti na njih, jer su vrlo osetljive. Naročito dok se ne izvade šavovi i dok uzimaju medikamente protiv bolova. Poseban je problem u tome što silikonske umetke treba menjati svakih deset godina, jer izgube kompaktnost i lako bi moglo doći do zdravstvenih problema. Jeste li stvarno spremna na to?

Budite zadovoljne onakvim grudima kakvima vas je obdarila majka priroda

Ponekad se žene, iz sasvim nepotrebnih razloga, opterećuju veličinom svojih grudi. Muškarcima se dopadaju, ali one bi svejedno želele imati veće, onakve kakve imaju obdarenije žene. Činjenica je da se za grudi kaže kako nikada nisu prevelike, ali što je previše-previše je. Zato ne treba preterivati i napraviti preterano veliku veličinu. S druge strane, prirodne grudi su danas već prava retkost i mnogim muškarcima upravo zbog toga nedostaju. Praktično, prirodnih grudi više ni nema. Niti na filmu, niti privatno. Samo silikoni i ulepšavajući zahvati.
To je loše i sasvim nepotrebno. Jer, isto je tako poznato da su malene prirodne grudi mnogo osetljivije i odličan prenosnik uzbuđujućih poticaja. Zato, drage moje dame, budite ponosne na svoje prirodne grudi. Prihvatite ih takvima kakve jesu i ustanovićete da se upravo takve najviše dopadaju vašem partneru. Ako nisu prevelike, tada se neće brzo obesiti, a i kičma vam neće trpeti, pa ćete biti zdrave do kasne starosti. Drugim rečima, što je naše, naše je! A sve što napravimo veštačkim putem, na neki će nas način izmeniti u nešto što nismo.

Нема коментара:

Постави коментар