Kako se riješiti njenog najboljeg prijatelja?

Debata mogu li muškarac i žena biti najbolji prijatelji traje bez prekida ali zaključi ćemo kako najčešće jedno od njih ipak želi onog drugog videti golog.

Šta uraditi ako ste tek upoznali devojku, počeli s njom izlaziti i saznali da je njen najbolji prijatelj muškarac.

Ne izražavajte ljubomoru
Lako je moguće da je vaša devojka već raskinula nekoliko veza jer bivši momci nisu mogli podneti njenog prijatelja, zato ne izražavajte ljubomoru.
Zbog ljubomore ćete izgledati nesigurno i ukoliko postavite ulitimatum u početnom stadiju veze sigurno ćete izgubiti. Morate skupiti više informacija pre nego odlučite kako ćete delovati.

Upoznajte njenog prijatelja
Kako biste saznali više o prirodi njihovog odnosa morate upoznati njenog prijatelja. Na taj način videćete bulji li on napadno u nju ili flertuje li ona s njim.
Budite pristojni prema njemu i ne pokazujte ljubomoru.

Saznajte njihovu istoriju
U neobaveznom razgovoru i bez dramatičnog tona pokušajte saznati imaju li oni zajedničku istoriju. Možda neki pijani poljubac još u srednjoj školi?
Pokušajte saznati i što više o njegovoj romantičnoj istoriji. Ukoliko on nikad nije ‘pronašao pravu’ moguće je da ga zanima upravo vaša draga.

Polako ga potiskujte
Vi morate postati njena osoba od poverenja, prva osoba koju će nazvati kako bi podelila dobre i loše vesti.
Kako da to postignete postoje razni načini. Pokušajte mu pronaći devojku. Dvostruki spojevi mogli bi se pokazati kao vaše tajno oružje.
Navedite je da priča o njemu i podržite njenu stranu uvek kada se počne žaliti na njega. Kada se njih dvoje porečkaju budite joj oslonac, ali ne preterujte. Vređanje njenog prijatelja neće vam otvoriti put do njenog srca.
I zapamtite ne pokušavajte ga zauvek izbaciti iz njenog života. Na vama je samo da ga pokušate lagano udaljiti od vaše drage i zauzeti njegovo mjesto.

Нема коментара:

Постави коментар