Po čemu ćete znati da je devojka slobodna

Muskarci i muškarčine, svejedno je kako se deklarišete priznaćete da u ljubavi ne ide sve uvek glatko ili bar ne onako kako bismo mi to želeli.

Sigurno je da je svaki muškarac bar u nekom periodu svog života bio u situaciji da mu ljubavni susreti nikako ne uspevaju. Jednostavno, naiđe takav period i tu se ništa ne može. Kada prođe, toga se obično sećamo sa osmehom na licu, ali kad se prisetite detalja, tada baš i nije bilo smešno.

Kada zađete u neke godine kada se već pola vaših drugarica udalo, morate da obratite pažnju na to da li je devojka slobodna. Kako to prepoznati?

Ima nekih pravilnosti ili signala po kojima ih možete prepoznati. Na primer slobodna devojka ne beži od dugog kontakta očima. Međutim, postoji razlika između slobodne devojke i devojke koja voli da flertuje a da je njen momak negde u blizini. Zato: oprez! Zauzete devojke obično ne švrljaju pogledom po prostoriji, osim u slučajevima kada traže nekog konkretnog. Kontakt očima je prvi znak da je interesujete i da verovatno želi da joj priđete.

Takođe, ako vidite da slobodno razgovara sa mladićima u baru to bi bio siguran znak da je slobodna. Dakle, nije baš lako naći slobodnu devojku, ali ako pažljivo gledate, uočićete neka pravila ponašanja.

Govor tela nije ništa manje značajan. Po nekim gestovima možete da prepoznate devojku koja je slobodna. Često, dok razgovara sa nekim muškarcem žena koja je slobodna dodirne “nehotice” svog sagvornika. Možda to i jeste slučajno, ali govori dosta toga. Ako se to ponovi više puta siugrno je da je slobodna ili da želi kontakt. Neki gestovi kao prekrštene ruke mogu da znače da ne želi nikakav kontakt, mada ne mora da znači. Ako suptilno dodiruje vaše ruke ili noge ona govori da joj se dopadate.

Pričljive osobe koje govore dosta o svom životu su definitnivno zainteresovane za nova poznanstva. Prema tome, snađite se. To je dovoljan znak da treba pokušati. Ako vas odbije, nije smak sveta i možda je to samo igra. Možda vas samo testira i već u sledećem pokušaju će biti osvojena.

Taktički, bez agresivnosti i prostakluka, uz lepe manire možete osvojiti svaku slobodnu ženu.

Нема коментара:

Постави коментар