Poze za super orgazam žene

Šta bi moglo biti bolje od orgazma? Samo mnogostruki orgazam. Za njega nisu neophodni afrodizijaci ili pola dana hodati u sexi vešu. On se može planirati i organizovati. Potrebno je samo da izaberete odgovarajuću pozu u krevetu.

Višestruki orgazam

Najčešće se može dobiti stimulacijom tačke G, koja se nalazi na prednjem zidu vagine. Ona se najlakše može stimulisati u pozi kada je muškarac pozadi. Posebno je efikasna varijanta poze kada žena kleči na krevetu, a muškarac stoji na podu pored nje. Na ovo osetljivo područje može da se deluje u "oficirskoj" pozi kada se noge žene nalaze na muškarčevim ramenima. Za uticaj na osetljiv prednji zid vagine preporučuje se i ova poza: ležeći na leđima žena stavlja savijenu nogu na donji deo leđa partnera (ispod krsta treba staviti jastuk). Da bi se doživeo višestruki orgazam, uz vaginalnu stimulaciju tačke G treba istovremeno masirati donji deo stomaka - masaža materice.

Produžen orgazam

On se postize stimulisanjem grlića materice, gde ima mnogo nervnih završetaka. Zašto mnoge žene ne doživljavaju orgazam? Često samo zato što penis nije dopro do grlića materice. Idealna poza za produžen orgazam je "žena odozgo - muškarac na leđima". Poznata poza, ali dopunite je oslanjanjem rukama na muškarčeve savijene noge. Na taj način se grlić materice najbolje stimuliše. Morate da pravite aktivne pokrete koji se smenjuju sa laganim i gotovo da se zaustavite pre orgazma. Takođe, možete leći na leđa i podići noge savijene u kolenimaka stomaku. Muškarac treba da vas pridržava za bedra i da pravi duboke nagle pokrete.

Sjajni orgazam - klitorisni orgazam

Postiže se stimulacijom klitorisa. Nakon što započnete sex u misionarskoj pozi morate približiti noge tako da se postigne maksimalni pritisak penisa na klitoris. Pogodna je i poza "žena odozgo" kada se savijate napred i celim telom približite partneru. Pokreti karlice muškarca moraju biti lagani, kružni - takva stimulacija dovodi do sjajnog klitorisnog orgazma. Za vreme sexa maksimalno opustite mišiće međice. To će "uključiti" intimne receptore i klitoris će postati osetljiviji na stimulaciju. Ako ne volite aktivnu ulogu u krevetu , izaberite pozu "muškarac pozadi", a klitoris se može stimulisati prstom. Pogodna je i svaka poza kod koje možete partnera da obuhvatite nogama, a on da pritiska na stidnu kost i klitoris.

Dupli orgazam

Dupli orgazam je kombinacija vaginalnog i klitoralnog orgazma. Za vaginalni orgazam je odgovoran mišić stezač (konstriktor) koji se nalazi u donjem delu vagine. Ako ovaj mišić nije dovoljno snažan žena ne može doživeti vaginalni orgazam. Ovaj mišić može da se ojača vežbama - dvadeset do trideset puta dnevno stezati mišić anusa ili pri svakom mokrenju kada krene mlaz urina stegnuti mišiće i prekinuti ga na deset sekundi. Mišić može da se trenira i tokom polnog odnosa - istovremeno stezati mišiće međice (mišići karličnog dna) i podizati karlicu. Poznato je da se receptori za osetljivost vagine ne nalaze u njenoj dubini, već na samom ulazu. zato partner mora da prodire sasvim plitko dok vi istovremeno što više stežete mišiće vagine. Istovremeno vi ili partner stimulišete prstom klitoris. Dupli orgazam se postiže u pozama gde penis ne prodire duboko, a istovremeno se stimuliše klitoris. To se postiže na primer kada partneri stoje okrenuti jedan prema drugom ili kada muškarac leži na leđima, dok je žena odozgo, okrenuta licem prema njegovim nogama.

Za vreme sexa muškarac treba da stimuliše klitoris kružnim pokretima, počevši malo ispod njega, a zatim pokrećući prst da prelazi duž klitorisa.

Нема коментара:

Постави коментар