Prvi sastanak – teme za razbijanje leda!

Uspešno smo vas sproveli kroz ritual muvanja, upoznavanja, razmenjivanja brojeva i ostajanja u kontaktu. Ako ste sve radili kao što smo se dogovorili, sada je vreme za vaš prvi sastanak. Kao i kod muvanja i na prvom sastanku su potrebni pokretači teme, odnosno nešto što bi vas oboje malo otkravilo i probilo led prvog sastanka. Jasno, piće se podrazumeva, ali jedno ili dva. Nakon toga već biste trebali o nečemu i da porazgovarate. Evo nekih ideja kojima biste mogli taj razgovor da započnete.

Šta bi radila da dobiješ milion dolara?
Iako ti se na prvi pogled čini prevaziđenom i otrcanom temom, priznaćeš da je ovo jedna od onih univerzalnih tema o kojoj je svako makar jednom razmišljao. Ona do sada verovatno ima tačno izrađen plan svih sitnica, ali i ozbiljnijih stvari na koje bi spiskala silne milione, tako da verujemo da neće biti problem da je zagreješ za ovu temu. Dodatno, kroz razgovor ćeš shvatiti koja su njena interesovanja, šta želi u životu i koji su joj ciljevi.

Koja je najluđa stvar koju si uradila u životu?
Ova tema će ti pomoći da shvatiš sa kakvom devojkom imaš posla. Da li je tiha i povučena ili je avanturističkog duha i spremna na rizike. Takođe, pruža ti se mogućnost da zaviriš u vašu vezu u budućnosti. Ko će koga vući i ko će kome pratiti korak.

Gde bi volela da živiš?
Odgovorom na ovo pitanje saznaćeš kako ona zamišlja svoju budućnost, a samim tim i onoga s kime će je podeliti. Da li je tip devojke koja sebe vidi u urbanoj i brzoj metropoli, pri čemu će karijera i aktivan život verovatno imati značajnu ulogu u njenoj budućnosti, ili se vidi u nekoj mirnijoj sredini, okružena prirodom, tišinom i uživanjem u laganom životu. U tom slučaju, verovatno će tražiti i muškarca koji će upotpuniti tu mirnu sliku…

Kako izgleda biti …. (ono čime se ona bavi)?
Pošto najveći deo svog vremena ljudi uglavnom provode na poslu, onda je ovo jedna od tema na koju će sigurno imati mnogo toga da kažu. Saznaj da li je to posao njenih snova ili je još uvek u potrazi za onim koji to jeste. U svakom slučaju, skoro 100% je sigurno da će osuti paljbu po šefovima i kolegama sa posla koje je nerviraju tako da će materijala za razgovor svakako biti. Ako ovo zakaže u svakom trenutku možete popričati o njenim ambicijama, o tome šta je sada i šta je želela da bude „kad poraste“.

Za pametnog slušaoca ne postoje glupe teme za razgovor, ali to i jeste ono što je važno. Moraš naučiti da slušaš, a sebe potisnuti u drugi plan i odgovori koje tražiš sami će ti se ponuditi.
Za kraj i za POČETAK! Postoji ona stara fora o devojkama koje na prvom sastanku naručuju sok od jagode. Testiraj je, predloži joj da probate nešto što ni sam nikada ne bi probao. Ovo je odličan test za proveru njenog karaktera – da li je otvorena za malo eksperimentisanja….

Нема коментара:

Постави коментар