Seksi poze koje vole žene

Da biste uživali u seksu, probudlili strast ili jednostavno probali nešto novo, predlažemo vam tri poze za koje stručnjaci kažu da su ženama omiljene.

Nekada je i sama promena prostora ili mesta gde vodite ljubav dovoljna da osvežite svoj seksualni životHIDRANT

Poza u kojoj muškarac devojku uzima „otpozadi“ omogućava duboku penetraciju i jaku stimulaciju G-tačke. Ova poza se ne preporučuje trudnicama.

Kako: Žena treba da klekne ispred stolice na pod i da se nasloni na njeno sedište, dok partner klečeći ulazi u nju otpozadi.


BERMUDSKI TROUGAO


To je verzija poze u kojoj je žena gore i koja je jedna od najboljih za lako doživljavanje orgazma. U ovoj okrenutoj pozi odlična je stimulacija G-tačke. Jedino na šta partnerka mora da pripazi je da se ne nagne previše napred jer to njemu neće biti prijatno.

Kako: Muškarac ležeći na leđima prodire u partnerku koja iznad njega kleči ili čuči, okrenuta leđima. On je tokom seksa miluje po celom telu.

SEDENJE NA IVICI
Isprobajte na kuhinjskom pultu, u kupatilu, na veš mašini... budite maštoviti. Mnogi muškarci u ovom položaju brzo dožive orgazam.

Kako: Ona treba da sedi na površini koja je u visini partnerovog struka. Tako će on moći da prodre koliko god može duboko. Što su vaše noge više raširene to bolje. Možete mu obaviti noge oko struka. U ovoj pozi partnerove prepone su u direktnom kontaktu sa vaginom, čime je povećan pritisak na njenu G-tačku.

Нема коментара:

Постави коментар