Neobična mesta za ludi seks

Seks u krevetu može biti sjajan, ali ako želite lud, nezaboravan seks pogledajte neobična mesta za to...

U kancelariji

To može biti kancelarija šefa, šefice, profesora, kolege - svaka kancelarija ima svoju čar i to je nemoguće ponovo doživeti na drugom mestu. Potrebno je samo da znate navike šefa ili podređenih, kako vas ne bi iznenadili. Prekovremeni rad može imati sasvim drugačije značenje. Sećanje na seks na radnom stolu, među papirima će vam obogatiti dugo radno vreme.

Stolovi - kuhinjski, radni, bilijar...

Na svom stolu u kući uvek možete imati seks. Ali ima bezbroj stolova. Ako potkupite nekog konobara ili čuvara da vas pusti van radnog vremena možete iskoristiit čar tapaciranog bilijarskog stola. Posebno je vatren seks na hirurškom stolu, mesarskom... Otvorite oči, verovatno u vašoj okolini ima neki sto kao stvoren za ludi seks.

Vrh planine

Vrh planine pruža nezaboravan doživljaj. Ako sunčevi zraci padaju pod zgodnim uglom možete videti svoju senku, što će pojačati užitak. A ako je sunce na zalasku ili uhvatite njegov izlazak doživljaj će biti romantičniji.

Na balkonu

Seks na balkonu može biti praćen dodatnim uzbuđenjem. Možete iznajmiti sobu na najvišem spratu hotela. Pogled je fantastičan, imate utisak da vodite ljubav na rubu ponora i to uzbuđenje diže u nebesa. Ipak pazite, seks na ogradi nije pametan, ali stojeći je vrhunski.

U čamcu

Seks u čamcu ili brodu pruža drugačije vibracije od uobičajenih. Može bilo kakav čamac i bilo gde. Odvažni mogu na brzacima, a ostali na mirnoj površini nekog većeg jezera. Prvo vas veslanje dobro zagreje. Ako ne možete da nađete skrovito mesto, nakon predigre skliznite u vodu, a čamac koristite kao zaklon.

Na stadionu

Amerikanski tinejdžeri obožavaju prazan stadion za seks. Trend se može proširiti i kod nas. Ako upadnete na stadion možete birati zanimljiva mesta: belu tačku, gol, atletsku stazu...

Mašina za pranje veša

Idealno mesto za seks na brzaka. Uz miris omekšivača i vlagu podesite centrifugu. Vibracije će pojačati užitak, a bubanj će pokriti sve zvukove.

Kamp

Kamp je inače mesto gde ima mnogo seksa. Šator donosi čar uznemirujućeg. Uz temperaturu koja se u njemu može postići imate ujedno i saunu. Prikolica i bungalov već pružaju utočište. Ako kampujete van uređenog kampa možete iskusiti zadovoljstvo strepnje da neko može nabasati.

Нема коментара:

Постави коментар