Zašto žene glume orgazam

Zar ne bi bilo iskrenije reći istinu po svaku cenu, nego glumiti orgazam? Pročitajte 5 najčešćih razloga zašto žene glume orgazam.

Glumljenje orgazama na dugo razdoblje neće doneti ništa osim nezadovoljstva i nezadovoljenja žene. Ako partnera lažete, nikada neće moći zaključiti šta je zaista ono što vas baca na kolena. Isto tako mu nećete dati priliku da se potrudi i poboljša situaciju. Umesto toga gurate ga u suprotnom smeru - kada ga uveravate da je ono što radi neverovatno dobro, i da vam to nikada niko nije radio taaaaaaako dobro...
Uprkos tome, svaka je žena ponekada odglumila orgazam. Neke će to tek napraviti. Neke čak više puta nego što ga stvarno dožive. Pogledajmo zašto.

Razlog br. 1: Bezveze seks

Budimo iskreni. Nije svaki seks dobar. Kada muškarac tokom seksa na sve moguće načine očekuje orgazam od partnera i trudi se na sve moguće načine, a žena svejedno nije u pravom raspoloženju, za nju seks može postati vrlo dosadan.
Često se onda događa površan seks, kad žena svesno ili nesvesno seks doživljava kao nešto suvoparno, a prema muškarcu s kojim ima polni odnos ne oseća nikakvu posebnu erotsku povezanost. Ako zna da je orgazam jedina mogućnost da taj seks završi, ne preostaje joj drugo nego da odglumi vrhunac.

Razlog br. 2: Orgazma i tako neće biti

Sa ženama koje orgazam dostižu teško ili gotovo nikada je vrlo teško. Treba ih dobro poznavati i poslušati njihovo telo i igrati na ono što ih uzbuđuje. Ponekad se žene srame te svoje osobine, partneru ne govore o njoj i tokom seksa orgazam radije odglume nego da budu izložene hiljadu i jednom neugodnom pitanju s njegove strane.

Razlog br. 3: Nema vremena

Da bi orgazam glumile zato što im se žuri karakteristično je za žene, koje su u duši racionalne, osobe od karijere i one koje bi mnogi opisali kao realne. Kad dođe do odbrojavanja zadnjih minuta, ne mogu se nikako opustiti u seksu, jer stalno čekaju da prođe seksualna aktivnost kako bi se mogle posvetiti (svojim) obavezama. Seks uzimaju kao još jednu stvar u svom prenatrpanom dnevnom rasporedu, umesto kao nešto u čemu će opušteno uživati.
Obzirom da u takvom seksu nema pravog, neograničenog i neopterećenog opuštanja, žene se mnogo puta počnu pretvarati da ih je veliki O pogodio kao nikada do tada. Istina je takođe da je ženama u takvim okolnostima svejedno da li uopšte dostižu orgazam ili ne.

Razlog br. 4: Nije pravo raspoloženje

Iako postoji mit da je požuda puno češća kod muškaraca nego kod žena, ne treba naivno verovati u to. Naravno da je po nekim opštim statistikama istina da su muškarci mnogo pohotnija stvorenja od žena i da im je za razliku od nas uvek do seksa. Iako je ideja pogrešna. Tako žene kao i muškarci nisu uvek "raspoložene", bez obzira na to koliko intenzivno vas partner nagovara na seksualne igrice. Naravno da se zna dogoditi da izgovor o glavobolji ne naiđe na plodno tlo i da se žene pre ili kasnije daju nagovoriti na erotske dogodovštine. U slučaju da uprkos vrućoj akciji žena i dalje ostane u prvotnom raspoloženju, mogla bi se javiti želja da potraži što brži završetak igrica u krevetu. Kako? Odglumivši orgazam.

Razlog br. 5: Kao pohvala

Muškarac koji ne zna šta radi može biti vrlo simpatično stvorenje. U tom slučaju naravno da je bolje da žena stupi u ulogu instruktora i nakon uloge i za ulogom glumca posegne samo u krajnjem slučaju. Mnogo puta "satovi podučavanja" o erogenim zonama njenog tela, klitorisu, vagini itd. mogu krenuti u sasvim drugom smeru od očekivanog i da se umesto u krasnog, iskusnog i naučenog ljubavnika muškarac pretvori u studenta brucoša na zahtevnom ispitu ili u prostu mašinu za reprodukciju datih komandi. Ako ništa drugo, žene u tom slučaju odglume u znak pohvale za trud što je vredno pratio časove i što se tako predano trudio da dođe do orgazma.
No, kako god bilo, kako planina nije prišla Muhamedu, tako ni orgazam neće doći sam od sebe, ako nešto ne poduzmete. Za početak će biti dovoljno da partneru kažete što vam uistinu najviše odgovara. Ako vam reči ne silaze lako s jezika, možete mu jednostavno pokazati kako to radite kad ste same - time ćete ga dodatno uzbuditi, a sebe bolje zadovoljiti. Nikada nemojte glumiti orgazam! Prepustite se užicima u krevetu s vašim partnerom, fokusirajte se na emocije i nemojte se opterećivati s doživljajem orgazma. Uživajte u samom seksu, a ako dođete do vrhunca, utoliko bolje.

Нема коментара:

Постави коментар