Kako ga oralno zadovoljiti

Penis nije svakodnevna slika. Za muškarce je, ali samo odozgo. Vidimo ga svakoga dana i više nam nije zanimljiv. Međutim, penis je ženama obično vrlo zanimljiv i tajnovit. Zato ga, pre bilo kakvog odnosa, dobro razgledajte. Iz svih uglova, stisnite ga, vucite ga, informišite se o njemu. Dok je još sasvim malen gnječite ga među prstima, razvucite mu kožicu i gledajte kako se budi. Kako oživljava, kako pulsira pun krvi i energije, čekajući eksploziju.
Ako ima kožicu gledajte kako klizi niz glavić i znaćete zašto ga neke nazivaju jednookim čudovištem. Pogledajte u otvor na glaviću. Stisnite spoj glavića i debla penisa i gledajte kako se glavić povećava. Prstima klizite niz žile. Istražite njegove granice boli, povucite mu kožicu na dole, dokle god to njegov vlasnik može izdržati. Opalite mu pljusku. Nacrtajte krug.
Nemojte se drznuti milovati penis pre nego što ga dobro upoznate. Neće vam ići i sav će vam trud biti uzaludan. Ne možete voziti auto, ako ne znate što se skriva ispod lima. Morate poznavati anatomiju svog penisa. Morate poznati njegove životne faze, njegov ciklus. Kada je u ratnom stanju i kada je malaksao, kada ga boli i kada uživa. Morate poznavati znakove koji nagoveštavaju njegovu eksploziju, zašto menja boju, pulsira i ispušta predejakulat. Inače će biti kao da se igrate zapetim pištoljem, a da ne znate gde je oroz i kada će opaliti.
Njegovo milovanje započinje poštovanjem penisa, a ne možeš poštovati ono što ne poznaš. Zato upoznajte svoj penis. Svaki je jedinstven. Upoznajte i par ispod njega. Bez straha ih dignite i dlanom odvagnite. Pogledajte gde se spajaju s telom, pogledajte kako su isprepletena krvnim žilama, kako reaguju na dodir. Poput puža su, koji se povlači u svoju kućicu. Kao živi organizmi su koji brinu o svojoj funkciji, svojom zadatku. Pokušajte opipati koren penisa, koji se nalazi ispod njih kako biste dobili osećaj njegove veličine.

Tehnikalije

Penis je sastavljen iz dva glavna dela: debla- stupa i glavića! Isprepleten je krvnim žilama koje dovode svežu crvenu krv, a odvode hladnu modru tekućinu. Glavić započinje zadebljanim delom, koji ponekada sprečava povlačenje kožice. Završava s otvorom, iz kojeg štrca kada to ustreba.
Na deblu se nalazi kožica koja prekriva glavić i gore je pričvršćena pri korenu penisova glavića. Ta dodirna tačka je vrlo bitna, jer to je tačka užitka. Iako ga nema, na tom je mestu ostatak tog spoja, koji je sačuvao svoju funkciju. Drugi važan deo je rupica na vrhu glavića.
Kada prestanete s razgledavanjem detalja čvrsto ga i snažno uzmite u ruku i osetićete dva snažna paralelna stupa koji nose glavić. Iako su neosetljivi, pružiće vam osećaj sigurnosti i napetosti. Podrške i snage. Pokušajte ih opteretiti, stiskati i gnječiti.

Osnove oralnog seksa

Kada ste penis razgledali i osetili da ste mu posvetili dovoljno pažnje, podignite ga, podignite i testise i vlažnim jezikom krenite na dugi put od anusa preko testisa pa do vrha penisa. Posmatrajte reakciju i tako ćete na svom putu upoznati najosetljivije tačke muške anatomije. Tim dugačkim lizanjem partnera možete izludeti. Na osetljivim se delovima možete malo zadržati, malo treptati s jezikom i dodati novu količinu sline. To je odlična tehnika za dugu predigru i za polagan intenzivan orgazam.
Druga osnovna i vrlo popularna tehnika vrlo je jednostavna. Penis stavite u usta, tako da njegova glavica bude približno u sredini usne šupljine. Usnice držite malo rastvorenima. Započnite lagano kružiti glavom, malo na jednu a onda na drugu stranu. Pri tome će se glavić lagano trljati o sve delove usne šupljine, pa zbog toga pazite na zube. Mnogi se muškarci zaklinju na tu tehniku. Prema potrebi pokretima jezika dodajte i malo sline.
Treća osnovna tehnika je zadržavanje ejakulacije. Penis pre erupcije postaje super tvrd, tamnije boje i počinje izlučivati svetlucavu tekućinu. Pratite te znakove i uvek ćete, na sekundu, tačno znati kada će doći do prvog vala mišićnih grčeva. Trenutak pre nego što nastupe, stavite palac na unutrašnju stranu penisovog korena. Pritisnite ga i time onemogućite ejakulaciju. Istovremeno snažno sisajte glavić, te nakon nekoliko trenutaka maknite prst kojim ste stisnuli semenovod. Njegov će orgazam biti silovit, a ejakulacija još silovitija.

Nadogradnja oralnog seksa

Osnove morate savladati pre nego što uopšte pomislite na zahtevnije tehnike. Samo vaša potpuna opuštenost i poverenje prema partneru omogućava te tehnike. Najpoznatije je duboko grlo. Kako kažu naši savetnici, staviti celi partnerov penis u usta najveći je dokaz strasti, koji možete partneru pružiti tokom seksualnog odnosa. Partneru ćete takođe prepustiti kontrolu, za šta je potrebno neograničeno poverenje na obe strane.
Najveći problem kod guranja penisa u grlo predstavlja pravi ugao, koji penis mora savladati, kako bi mogao osetiti slatki užitak trljanja o tkivo grla. Drugi je problem refleks povraćanja. Kako je to refleks, ne možemo ga sprečiti na silu. Za to je potrebna maksimalna opuštenost. Problem pravog ugla možemo rešiti pravilnim položajem glave u odnosu na telo. Žena neka legne na leđa i pusti da joj se glava obesi preko ruba kreveta. Neka otvori usta i nastoji se što više opustiti. Partner joj priđe i umetne penis u usta, do u grlo. Za to je potrebno mnogo pažnje i vežbanja. Kako partnerica nad time nema nikakvu kontrolu partner treba biti oprezan i nežan. Pa i uz mnogo vežbe nema mnogo žena koje bi mogle izdržati do partnerovog orgazma. Zato se zbog neuspeha nemojte osjećati krivim, jer se niste dovoljno trudili. Grlo stvarno nije napravljeno za takve podvige.

Leptirov let

Usnama nežno obgrlite glavić. Stisnite ih odmah nakon ruba glavića, kako bi glavić bio u prednjem delu usne šupljine. Jezikom počnite nežno gore-dolje trljati vrh glavića. Ako to partneru odgovara, možete vrhom jezika raširiti otvor na vrhu glavića i nežno ga trljati jezikom. Ta bi metoda trebala izvući uzdahe i iz najtišeg muškarca.
Ovim savetom završavamo muške savete ženama za bolji oralni seks, a nekoliko smo tajni ostavili za buduće savete. Nadam se da su vam ovi saveti koristili te vam dali ideje za bolji oralni seks, koje će vam obogatiti događaje u krevetu.

Нема коментара:

Постави коментар