Da li žene zaista sanjaju o velikim penisima?

Pre nekog vremena naišao sam na neku anketu gde je čak 80 posto žena kao svoju najskriveniju fantaziju navelo želju da bar jednom okušaju radosti s velikim penisom.
Kada kažem veliki penis, jasno da mislim na pravog gorostasa. Na bar 22 ili više centimetara dugi aparat. Dakle na dužinu, o kojoj prosečno obdareni muškarac može samo sanjati. Jesu li žene zaista opsednute s veličinom muškog alata, ili je reč samo o muškom kompleksu, za koji žene zapravo preterano ne mare? Da li je za dobar seks doista neophodan veliki i debeli penis? Da li je muškarac koji to nema uskraćen za užitke i celi će život ostati bez partnera?
Na sva ta pitanja bi razume se različiti ljudi davali različite odgovore. Ali nešto stoji čvrsto kao stena. Prosečno veliki penis je sasvim dobra ponuda za kvalitetan seks, jer seks nikada nije zavisio samo od penisa, nego od strasti i toga kako se partneri slažu. Što muškarcu koristi div, ako ga ne zna koristiti i ako s njime čini same pogrešne stvari.
A šta ako ima gorostasa i uz to je i odličan ljubavnik, koji je svestan da je penis tek delić mozaika? Da zna upravo sa svojom izuzetnom veličinom izludeti žene koje prvi put u životu ostvaruju svoje skrivene fantazije? Hoće li žena i tada reći da veličina penisa ne igra nikakvu ulogu, ili će ipak priznati da bi radije izabrala gorostasa nego prosečan štap? Dilema, na koju će znati odgovoriti samo žene. I strah, koji bez sumnje progoni muškarce s manjim penisima. A s druge strane je dobrodošla jedna druga anketa, gde su upravo žene priznale da je preveliki penis neupotrebljiv, jer umesto užitka doista pruža bol i nelagodu. Posebno kod analnog seksa i tako zvanog dubokog grla, što u takvom slučaju uopšte nije izvodljivo.
Prema tome, dragi momci, ne opterećujte se sa svojim centimetrima i ženi radije svoje seksualne sposobnosti pokažite na svoj način. Ne s penisom, nego sa strašću i predanošću, koje daleko iza sebe ostavljaju i neverovatne gorostase. I da ne zaboravimo, mnogim ženama je važan i izgled penisa. Ako je penis lep, može biti i malo manji, a žena će svejedno biti vrlo zadovoljna.

Нема коментара:

Постави коментар