Šta muškarci očekuju od žena – U KREVETU?

Dosta toga već smo čuli o tome šta žene očekuju od muškaraca – u krevetu, u braku, u vezi… Kako je ovo pre svega MUŠKI magazin, valjda je red da i žene počuju naš MUŠKI glas. Dakle, drage žene, evo šta mi očekujemo od vas. Za početak – u krevetu…

Volja

Iznenadićete se, ali i mi smo ponekad željni toga da budemo željeni. Zato se nemojte suviše čuditi ako jednom u mesecu očekujemo od vas da preduzmete taj prvi korak i pokažete da imate VOLJE da vi ovoga puta prvi započnete razgovor o seksu. Ponekad je potrebno da žena preuzme inicijativu – iznenadite nas!

Monotonija

Ako 365 dana u seksu radite jedno te isto, baš kao što će vam dosaditi obavljanje jednog te istog posla 365 dana, tako će vam dosaditi i SEKS. Maštovitost ŽENE! Maštovitost nam dajte!!!

Budite bezobrazne

Dobre devojke idu u Raj, i to je OK, ali ponekad su nam potrebne devojke raspoložene za jednu kratku turističku turu kroz ognjeve i plamenove podzemlja. Devojke, ponekad nije na odmet malo bezobrazluka i hrabrosti. Na primer – neki seks na javnom mestu, a?

Dajte nam malo orala

Hajde, budite drugarice. Znate da volimo oralni seks. Priuštite nam to zadovoljstvo bar s vremena na vreme. Bićemo i mi drugari prema vama. Obećavamo!

Uživajte u seksu sa nama. I tokom braka!

Kao što je i normalno pažnja žena se tokom braka prebacuje na neke druge, naizgled važnije stvari. Posao, kuća, porodica… Bićemo iskreni, nakon nekog vremena brak postaje rutina. Naročito kada stignu i deca. Tada se njena pažnja prebacuje na klince, a muškarac stiče utisak da je odrađivan. Devojke, nemojte nas tako lako zabraviti. I mi smo samo velika deca kojoj je povremeno potrebna ista doza pažnje kao i ovoj pravoj deci. Setite nas se..

Samopouzdanje

Još jedna od stvari koja nas pali jeste sigurna žena. Ako smatrate da ste kraljica seksa nemojte se ustručavati da nam to i pokažete. Domina je afrodizijak koji na muškarca ima trenutno dejstvo, zato budite naše GOSPODARICE! Vaši robovi će umeti to da cene…

Нема коментара:

Постави коментар